ORDU / ALTINORDU - Şehit Cüneyt Akkuş Ortaokulu

May

Şehit Cüneyt Akkuş Ortaokulu Küçük Erkekler Futsal takımımız gerçekleşen müsabakada  Altaş Kolejini 7-3 lük net bir skor ile ilçe şampiyonu olmuştur. Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

May

Anneler Günü münasebeti ile Anasınıfımız öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanıp sunulan programdan görüntüler.

May

Küçük Erkekler Futsal takımımız eleme usulü oynanan müsabakalarda ilk maçında Proje IHL. ni 4-3 ikinci maçında Final okullarını 9-2 yenerek Altınordu finalini oynamaya hak kazandı. Başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi yürükten tebrik ediyoruz.

May

2023-2024 Eğitim-Öğretim dönemi 2. dönem 2. ortak sınavlara ilişkin takvim aşağıda verilmiştir. Öğrencilerimize önemle duyrulur.

May

Okulumuzda yürütülen Özel Eğitim Güzel Gelecek Erasmus+ projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Dilek ÖZTÜRK, Ünal TOK, Elif EROĞLU, Elif YILDIRIM ve Ercan AKÇAY öğretmenlerimiz İspanya Malaga ‘da IES SIERRA BERMEJA ve IES IBN Al-BAYTAR okullarında işbaşı gözlem hareketliliğine katılmışlardır. Her iki okul da öğretmenlerimize karşı oldukça ilgili davranıp misafirperverliklerini göstermişlerdir. Okullardaki tüm idareci ve öğretmenler özel eğitim alanında yaptıkları çalışmaları büyük bir özveri ve özenle bir plan dahilinde öğretmenlerimizle paylaşmışlardır. Bu hareketliliği tamamlayan öğretmenlerimiz katılım sertifikalarını alarak 28 Nisan 2024 tarihinde yurda geri dönüş yapmışlardır.

May

Okulumuz Şehit Cüneyt Akkuş Ortaokulu sınıflar arası futbol müsabakalarımız başlamıştır.  Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

İnsanı diğer tüm canlılardan ayıran temel özelliklerin başında edep, saygı ve nezaket gelir.  Edep duygusuna saygıyı ve nezaketi ekleyerek insanlar, manevi anlamda en yüce makamlara ulaşabilmiş, kendilerinden sonra gelecek kuşaklara rehberlik etmişlerdir. Yunus Emre ve Mevlana gibi yüzlerce değerimiz toplumun en karanlık dönemlerinde rehber olmuş, yol göstermiştir.    İşte biz öğretmenlerde; “Oku!” (İkra!) emriyle öğrencilerimize okumanın ve yazmanın yanında benliklerini besleyecek, onları hayata hazırlayacak, edepli olmayı, saygı göstermeyi ve nezaketli davranmayı öğretmenin sonsuz çabası içinde olmaktayız.  Bu sebeple okulumuzda "Edep, Saygı, Nezaket " temalı değerler eğitimi panomuza yer vermekteyiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı, okulumuz bahçesinde öğretmenlerimizin hazırlamış oldukları gösteriler eşliğinde coşkuyla kutlandı.  Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Özel eğitim güzel gelecek Erasmus projemizin ilk hareketliligi olan İtalya Roma'daki özel eğitimde yenilikçi yaklaşımlar kursu ile ilgili fotoğraflardan olusan pano hazırlandı

Nis

"Bin aydan daha hayırlı" olan Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Peygamber (s.a.v.) Efendimiz bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinde şöyle duâ edilmesini tavsiye etmiştir:

Hz. Aişe (r.anha) şöyle dedi:

– Ey Allah'ın Resulü! Kadir gecesinin hangi gece olduğunu bilecek olursam, o gece nasıl duâ edeyim? diye sordum.

-Allah'ım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni bağışla! diye duâ et" buyurdu. (Tirmizî, Daavât 84. Ayrıca bk. İbni Mâce, Dua 5)

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmamıza istinaden Din Kült. ve Ahlk. Bil. Öğretmenimiz Seher Varol ve öğrencileri tarafından okul panomuz görseller ile donatılmıştır.

Mrt

ORDU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİMAYELERİNDE 3 ÖĞRETMENİMİZLE ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU KAPSAMINDA PORTEKİZ- BRAGA HAREKETLİLİĞİNE KATILDILAR. OKUL ZİYARETLERİNE VE KURSLARA KATILIM SAĞLADILAR.

Mrt

Ordu İl genelinde gerçekleştirilen Yıldız Futsal Erkek futbol takımımız 19 ilçe genelinde gerçekleştirilen müsabakalar sonunda İl birinciliğini elde etmiştir. Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz İsmil Koç ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Şehit Cüneyt Akkuş Ortaokulu, Doğa Kolejini 4-2'lik net bir skor  ile yenerek finale çıkmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma töreni münasebeti ile okulumuzda program hazırlanmıştır. Program sonunda okulumuz genelinde yapılan en güzel İstiklal Marşının okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize plaket verilmiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.